Habbekrats Kinderkleding

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels

Mijn eerste habbekrabbel wijd ik aan mijn eigen webshop: Habbekrats Kinderkleding.

Stukje geschiedenis en nu:

Sinds 2001 ben ik online met Habbekrats Kinderkleding. Tegelijk met onze dochter Yara werd er een liefde voor kinderkleding geboren. Herkenbaar moeders? Vast wel want anders had ik anno 2010 niet zo goed gedraaid!  Zowel privé als zakelijk de laatste 9 jaar de nodige ontwikkelingen. Privé nog 3 dochters erbij gekregen , daarom alles wel eens op een laag pitje maar Habbekrats bleef ontwikkelen: nieuwe looks, steeds betere websites en uitbreiding collecties. Eerst alleen tweedehands later ook outlet. 

Met dank aan Angelique van : http://www.acreations.nl/ heb ik (lees:zij) Habbekrats in het jasje kunnen gieten die we al zo lang voor ogen hadden maar waar wij niet de kunde voor hadden….Ook  ideeën die al maanden op de plank lagen konden eindelijk uitgewerkt worden.  Zoals dit ‘habbekrabbels blog.., Bedankt Angelique!

Belangrijk is bij Habbekrats:  

Dat je betaalbaar een leuke outfit kan kopen voor je kind. Ik ben daarnaast eco bewust.  Habbekrats is geen eco bedrijf maar in de keuzes die ik maak voor Habbekrats hebben ‘groene keuzes’ wel een streepje voor. Tweedehands kleding is de meest milieuvriendelijke keuze voor je kind. Daarnaast kies ik nog wel eens voor 100% organische collecties zoals Imps & Elfs. En ook de verpakkingen en weggevertjes worden bewust gekozen.  Een laagdrempelig contact en snelle service daar sta ik voor, mail gerust als je vragen hebt over een product of als ik iets op moet meten!

Zo genoeg gekletst! Tijd om lekker te shoppen nu!