Name it , betaalbare basics

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels, kinderkleding, outlet, Webshops

Name it , hip en betaalbaar! Mooie basics zoals shirts en spijkerbroeken maar dit merk kent ook zeker een aparter stijl. Vandaag vul ik de winkel met dit leuke merk. Polo’s voor maar 4,95 euro staan nu bij habbekratskinderkleding.nl online.

Later vandaag volgen er nog leuke strokenrokjes. Ik heb er nog 2 in maat 110. Verder een winterjas van Name it in maat 98.  Houdt de site of de nieuwsbrief in de gaten!

Kleurig Hema

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels, kinderkleding, tweedehands, Webshops

Hema , lekkere kleurige en vrolijke kleding voor een leuke prijs. Wat betreft de meer gangbare merken vind ik persoonlijk Hema nog wel één van de leukste kleding hebben! Naast merkkleding mag er ook kleding van Hema, H&M en vergelijkbaar ingeleverd worden. Want ik merk dat deze kleding gewoon goed verkoopt! Het is fijne draagbare kleding die goed blijft ook na vaak wassen. Uiteraard heeft merkkleding mijn voorkeur maar om voor iedere beurs wat aan te kunnen bieden houd ik wel van diversiteit in aanbod in de shop. Onlangs dit mooie jurkje online geplaatst en hij is nog in perfecte staat. Haast niet van nieuw te onderscheiden! Bij habbekratskinderkleding.nl

Lievelingsshirt!

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels, kinderkleding, outlet, Webshops

Je kent het wel, sommige kledingstukken blijven in de kast liggen terwijl anderen tot op de draad versleten eindigen in de Zak van Max. Een lievelingsshirt krijgt amper de kans om gewassen te worden en het is alweer aan! Mijn 10 jarige dochter houdt wel van een stoere outfit en dit shirt van Gsus is absoluut favoriet bij haar! Op het plaatje is hij al leuk maar , in het echt,  als ze hem aan heeft nog veel leuker. Juist door de aparte hals valt het shirt op en is lekker om te dragen. Leuk op een skinny jeans!  Maat 140 is dus in haar kast belandt maar er zijn nog wat kleinere maten op voorraad van dit shirt! Een aanrader volgens mijn dochter! Bij Habbekratskinderkleding.nl:

Winterjassen!

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels, kinderkleding, outlet, tweedehands, Webshops

De eerste paar vintage winterjassen staan online! Ik hoop dat er nog velen zullen volgen. Wat dat betreft is het voor mij ook elk seizoen weer een verrassing wat er zoal ingeleverd wordt. Ik heb daar nog geen zicht op!

Outlet winterjassen zullen er heel waarschijnlijk niet komen. Of ik moet echt tegen een leuk partijtje aanlopen maar wat winterjassen betreft vind ik niet snel iets leuk qua prijs/kwaliteit verhoudingen. Uiteraard wel in de huidige collecties maar met outlet is de spoeling toch vaak dun! Vintage winterjassen nu online o.a van de merken Pointer , Miss Sixty, Energie, Esprit en Airforce bij Habbekratskinderkleding.nl

Moodstreet, eigenwijs anders

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels, kinderkleding, outlet, Webshops

Moodstreet, een jong merk wat zich kenmerkt door leuke kleuren en stoere uitspattingen. Zeer draagbaar en toch net even anders! Voor deze winter heeft Habbekrats een aantal leuke outlet winterkledingitems van dit merk online. Uiteraard met 50% korting!  Vooral de paarse blouse/shirts combinaties voor de jongens zijn erg leuk!

Op hun website lees ik dat ze steeds meer gebuik maken van biologisch katoen en milieubewust bezig zijn met het product wat ze neerzetten. Het label aan de kleding “made with respect for people and planet” is de boodschap!

Moodstreet dus!! Bij Habbekratskinderkleding.nl

Tumble ‘n Dry , Imps & Elfs, Masters of the Game…

Gepost door: Marieke van Amersfoort  :  Categorie: Habbekrabbels, kinderkleding, tweedehands, Webshops

….zomaar wat merken die weer aangevuld zijn. In de outlet mappen maakt zomerkleding langzaam aan plaats voor winterkleding! Het is pas het begin maar van de merken Imps & Elfs, Xowat, Masters of the Game, Falke, Ragazzi en Tumble ‘n Dry staat al de nodige winterkleding op de site! Uiteraard hopen we nog op wat zon in augustus en september en in de tweedehands kledingrubrieken vind je dan ook nog de nodige zomeritems!

Tussen de nieuwe winterkleding zitten ook zeker kledingstukken die elk seizoen gedragen kunnen worden zoals deze Tumble ‘n Dry leggings! Bij habbekratskinderkleding.nl